Komentara: 3
Pregleda: 1940

Velika akcija prikupljanja namirnica u nedelju u MZ "Gat"

23.05.2024. u 08:29h
Izvor: Subotica.com
Velika mesečna akcija prikupljanja namirnica za socijalno ugrožene sugrađane biće održana u nedelju (26. maja), od 9 do 12 časova, u prostorijama MZ "Gat" (Ruđera Boškovića 22).
Velika akcija prikupljanja namirnica u nedelju u MZ "Gat"

Iz neformalne grupe "Naše malo nekome je sve" podsećaju da je svaki kilogram krompira ili pasulja dragocen, i dodaju da ne postoje velike i male donacije, već je jedino važno da se Subotičani odazovu u što većem broju i prilože prehrambene namirnice ili sredstva za higijenu u skladu sa mogućnostima.

Mesečne akcije su nam jako važne, jer tada opskrbimo naše najstarije sugrađane i porodice koje teško žive na jedan duži period - navode iz grupe "Naše malo nekiome je sve" - Potrebno je brašno, šećer, ulje, suvi kvasac, jaja (sa pečatom na kom je naznačen rok trajanja), palenta, pirinač, griz, paštete, viršle, gotova jela, mesni naresci, gotove supe, suhomesnati proizvodi, riblje konzerve, mleko, kafa, povrće, voće i druge namirnice. Takođe, potrebna su i sredstva za higijenu, odnosno sapuni, šamponi, toalet papiri, sredstva za čišćenje kuće, pelene broj 3 i 4, prašak, omekšivač... Ko želi, može priložiti i vaučer.

Velika akcija prikupljanja namirnica u nedelju u MZ "Gat"Oni koji nisu u mogućnosti da donaciju prilože lično, mogu kontaktirati predstavnike grupe "Naše malo nekome je sve" i pakete će preuzeti volonteri. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 3 dana
Komentara: 3
Pregleda: 1940
Povezane teme

naše malo nekome je sve

prikupljanje namirnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.